Implementering

Implementering af Lisberg EPM

Systemet leveres med installation og idriftsættelse. Rådgivning leveres efter behov.

Systemet intalleres på kort tid og leveres med en del prædefineret data, for at sikre en god start. For ligeledes at lette adgang, kan basis data indlæses fra f.eks et lønsystem eller en telefonbog i virksomheden. Herefter er Lisberg EPM klar til brug.

 

Nem installation og opstart - import af stamdata

Lisberg EPM er nemt og hurtigt at få til at køre i organisationen. Installationen foretages enten i vores datacenter eller som en del af virksomhedens infrastruktur. Brugerne har kun behov for en Internet Browser som for eksempel, Internet Explorer, samt adgang til virksomhedens Intranet.

 Lisberg EPM leveres med en standard konfiguration med generelle titler, uddannelser, kompetencer, o.s.v. Standard konfigurationen danner grundlag for en tilpasning til virksomhedens konkrete behov.

 Lisberg EPM kan importere data fra andre systemer, f.eks. et lønsystem. På den måde kan alle medarbejdere oprettes i systemet på kort tid. Efterfølgende kan Lisberg EPM holdes opdateret med tiltrådte og fratrådte medarbejdere via importen fra lønsystemet eller fra f.eks. Microsoft Active Directory.

Kontakt os

Lisberg DataService ApS
Godthåbsvej 270, st. 3
2720 Vanløse
(ved fysisk henv. benyt indgang på bagsiden)

CVR: 36938358

Telefon: +45 98 40 20 10

Email til Lisberg

Kontakt gerne Lisberg DataService ApS om store eller små opgaver. Husk vi er aldrig længere væk end et telefonopkald.