Projektledelse

Vi er erfarne PRINCE2 certificerede projektledere, som er vant til at samarbejde med IT-afdelinger, leverandører, økonomiafdeling, interne jurister, offentlige myndigheder og sidst men ikke mindst, ledere og beslutningstagere fra din organisation.

 

Projektforløb

Lisberg kan være behjælpelig med alle faser i et projektforløb, for eksempel:

  • projekt opstart  - hvordan får jeg solgt min idé til de rigtige stakeholders?
  • projekt initiation- hvilke ressourcer skal jeg bruge og hvad koster det?
  • projekt gennemførelse - hvordan kontrollerer jeg at mine samabejdspartnere leverer hvad de har lovet?
  • projekt afslutning - er der noget vi kan lære af den proces vi lige har været igennem?

 

Interim Projektledelse

Lisberg kan overtage den direkte projektledelse af dit projekt, uden at du mister korntrollen. Vi anvender en metodik som er baseret på PRINCE2, men fokuseret på HR projekter, det vil sige at vi kun anvender værktøjer som er relevante for et HR projekt.

PRINCE2 er designet til alle projekter, fra bygning af store infrastruktur projekter some f.eks. Storebæltsbroen, til også at være anvendelig i mindre teknologi- og process orienterede projekter. Problemerne med projektledelse starter normalt når IT-afdelingen eller en leverandør har indført metodikker for f.eks. systemudvikling, som de så ikke forstår at kæde sammen med PRINCE2. Disse procedurer skal rettes til og aftales i forbindelse med udfærdigelse af en kontrakt, siden det er vores eneste værktøj til at kontrollere vores projekt.

 

Risikostyring

Det er en normal procedure i store projekter (læs: alle projekter) at udfærdige og vedligeholde en Risikovurdering af projektet. Det følger vi slavisk, hvilket medfører at der er ikke er store overraskelser for sponsorer og stakeholders.

Kontakt os

Lisberg DataService ApS
Godthåbsvej 270, st. 3
2720 Vanløse
(ved fysisk henv. benyt indgang på bagsiden)

CVR: 36938358

Telefon: +45 98 40 20 10

Email til Lisberg

Kontakt gerne Lisberg DataService ApS om store eller små opgaver. Husk vi er aldrig længere væk end et telefonopkald.