Teknisk beskrivelse

Udvikling og understøttelse

Lisberg EPM er udviklet i JAVA og der bruges XML og XSLT. Systemet afvikles på en Tomcat Application server, og der anvendes en relationel database. Fleksibilitet og portabilitet er væsentlige parametre, så systemet kan afvikles på en række platforme og databaser. Lisberg EPM kan som udgangspunkt afvikles på de platforme som Tomcat understøtter, f.eks. Windows og Linux. Som database kan anvendes Microsoft SQL Server, SyBase Adaptive Server Anywhere, IBM DB2, Oracle og MySQL.

 
Systemkrav

Systemkravene varierer fra platform til platform, men en minimums platform vil være en nyere processor med 1 GB RAM og 20 GB harddisk.

Lisberg EPM kan også leveres som "on-demand".

 
Funktionalitet i Lisberg EPM

 
Søgefaciliteter

Lisberg EPM indeholder forskellige søgemuligheder som en bruger kan benytte sig af. Som medarbejder er der adgang til at søge blandt alle ens kollegaer efter informationer som er offentligt tilgængelige. Det kan f.eks. være titel, uddannelse og sproglige kvalifikationer.

Som leder kan man søge i balndt sine egne medarbejdere på flere informationer, der ikke er offentligt tilgængelige, f.eks. udviklingsplaner.

En HR medarbejder kan foretage avanceret søgning blandt alle medarbejdere på praktisk taget alle informationer.

 
Online-hjælp

Lisberg EPM har en omfattende online hjælp, således at en bruger altid kan finde hjælp og vejledning i brugen af systemet. Til de enkelte skærmbilleder er der tilknyttet en beskrivelse af felter og funktioner, men der er også en beskrivelse af det overordnede formål.

Online hjælpen kan løbende vedligeholdes af kunden selv.

 
Lisberg EPM er flersproget

I en verden hvor globaliseringen vinder frem, er det et naturligt krav, at Lisberg EPM som løsning skal kunne omfatte hele virksomheden og arbejde på flere sprog.

Alle skærmbilleder, inklusiv online hjælp, findes på flere sprog, således at brugeren selv kan vælge, hvilket sprog der skal anvendes.

Derudover håndterer Lisberg EPM også de indtastede informationer på flere sprog. Hvis en medarbejder f.eks. vælger titlen "Sekretær" i den danske version, så vil samme medarbejder i den engelske version have titlen "Secretary".

 
Eksport til Excel/PDF

Der er mulighed for at eksportere data fra systemet til Excel, så det er muligt at lave detaljerede analyser og statistikker.

 
Sikkerhed og adgangsrettigheder

Der er indbygget en detaljeret styring af sikkerhed og adgangsrettigheder, således at kun de relevante personer har adgang til at se og evt. rette informationer.

Kontakt os

Lisberg DataService ApS
Godthåbsvej 270, st. 3
2720 Vanløse
(ved fysisk henv. benyt indgang på bagsiden)

CVR: 36938358

Telefon: +45 98 40 20 10

Email til Lisberg

Kontakt gerne Lisberg DataService ApS om store eller små opgaver. Husk vi er aldrig længere væk end et telefonopkald.