Workflow

Princip

Det er et grundlæggende princip, at Lisberg EPM skal være en hjælp og støtte for den enkelte leder og medarbejder. Derfor skal tingene gerne være nemmere med Lisberg EPM som værktøj. Samtidigt skal det sikres, at væsentlige ting ikke bliver overset eller glemt. Derfor er der i Lisberg EPM inbygget standard Workflows for alle HR processer vi støtter. Mere detaljerede Workflows kan i det konkrete tilfælde implementeres i samarbejde med virksomheden.


Godkendelse af ændringer

Den enkelte medarbejder har selv adgang til at rette egne informationer, når der er behov for det. Det kan være i forbindelse med ændringer til uddannelse, sproglige kvalifikationer, karriereønsker eller udviklingsaktiviteter. Løbende vedligeholdelse og opdatering er essentiel for at virksomhedens ledelse kan få et overblik over hvor der skal sættes ind.

For at sikre at den enkelte leder er opmærksom på og indforstået med de ændringer, som en medarbejder foretager, er der indbygget en godkendelsesfunktion (Workflow). Efter at medarbejderen har foretaget alle ønskede opdateringer kan medarbejderen bede om leders godkendelse af de foretagneændringer. Lederen modtager en email om, at der er ændringer til medarbejderens informationer og lederen kan herefter enten godkende eller afvise ændringerne. Lederen kan også vælge at få vist alle ændringer der samlet er foretaget siden den sidste godkendelse.

Workflow i Lisberg EPM kan selvfølgelig justeres i forhold til HR processerne for den enkelte virksomhed.

Kontakt os

Lisberg DataService ApS
Godthåbsvej 270, st. 3
2720 Vanløse
(ved fysisk henv. benyt indgang på bagsiden)

CVR: 36938358

Telefon: +45 98 40 20 10

Email til Lisberg

Kontakt gerne Lisberg DataService ApS om store eller små opgaver. Husk vi er aldrig længere væk end et telefonopkald.