Ikke værd at gamble med.

Alle vores kunder ved, at deres data er det vigtigste - Langt vigtigere end den hardware, de ligger på. Og data kan ikke kun forsvinde grundet hardwarefejl. Uheld som utilsigtede sletning og meget bevidste Ransomware angreb kan også have store konsekvenser. Aligevel har mange virksomheds-ansvarlige en tendens til at skubbe dette fra sig i overbevisning om at en katastrofe aldrig vil ske for dem, eller værre endnu, fortæller de sig selv, at de får det fikset imorgen. Tænk et øjeblik på, hvad det at miste en hel dags projekter, forslag eller økonomi vil koste dit firma. Forestil dig nu, at man mister en måned eller et år eller værre endnu; mister alt data i lang tid. Måske er i morgen lidt sent.

Virker din løsning?

Hvornår var sidste gang du testede din nuværende backup-løsning?
De fleste af vores nye kunder, havde fra start ingen idé om, hvorvidt deres backup-løsning virkede, eller hvordan man tjekker backup-loggen for at se, om der er fejl eller ufuldstændige sikkerhedskopier. Og vi har stadig til gode at træffe en ny kunde, der har planer om, selv at teste deres sikkerhedskopier regelmæssigt.

Fordele og ulemper ved on-side/off-site backup-løsninger
Med en off-site backup løsning sendes dine data regelmæssigt til en fjernserver. Dermed behøver du ikke at skifte bånd hver dag eller på anden måde beskytte dine backup-data mod f.eks. brand, vandskade eller lignende. Til gengæld kan, selv via en hurtig internet forbindelse, tage op til flere dage, at gendanne al data efter et stort sammenbrud. Vi tilbyder vores kunder en kombineret on-site/off-site en løsning, der kontinuerligt overvåges og regelmæssigt testes, så vi ikke bare sikrer deres data, men også får dem hurtigt op at køre igen, hvis uheldet er ude.

Som virksomhedsejer har du allerede nok til at bekymre dig om. Lad os klare det her.