IT-support efter dit behov

Vi er altid klar til, på timebasis, at hjælpe dig med de IT-problemer der opstår i din dagligdag, men foretrækker du, at problemerne oftest løses, uden at du opdager, de har været der, er administreret IT-service løsningen for dig.

Administreret IT-service er totalpleje af din virksomheds IT-infrastruktur. Dette inkluderer dine computere, servere, e-mail, sikkerhed, helpdesk, virusbeskyttelse – Kort sagt: Det hele. Et enkelt fast gebyr samler al din IT-support i en pakke.

Giv din virksomhed ro i sindet med sikkerheden for at firmaet er beskyttet, og dine computere arbejder lige så hårdt som dig.

Administreret IT-service tilbyder flere fordele:

  • Skrædersyede pakker - Alle virksomheder har specifikke behov. Ingen bestemte størrelser passer til alles temperament, behov, budget og systemer.
  • Forudsigelige omkostninger - Vi debiterer dig ikke ekstra, hvis en server står af eller dit netværk går ned. Vores faste sats dækker alt, hvad din virksomhed har brug for for at være i drift. 24/7.
  • Øget produktivitet – Glem IT-problemer og fokuser din opmærksomhed hvor den hører hjemme. Vores supportmedarbejdere og avancerede overvågning holder konstant øje med dit IT.
Giv os et kald

Eller send os en mail. Vi sidder klar til at give dig et godt bud på, hvordan vi kan gøre din elektroniske hverdag lettere