Skyen er både din og træernes ven

For få år siden brugte vi en mindre regnskov om året på arbejdssedler, følgesedler bestillingssedler ol. I dag er blokkene og clipboardet udskiftet med smartphones, tablets og bærbare computere. Derfor er det en kæmpe fordel at have alle relevante oplysninger til rådighed i overalt hvor vi færdes.

Med den større spredning af data mellem enheder, stiger behovet for sikkerhed selvfølgeligt også.

Nedenstående værktøjer er nogle af dem, vi bruger til at gøre arbejdet via skyen lettere og samtidigt få dig sikkert gennem hverdagen.

Microsoft Azure giver nye muligheder

Microsoft Azure letter tilgængeligheden for data fra programmer der er gemt på platformen. Det gælder også data, der ellers har været gemt på lukkede systemer hos f.eks. leverandører. Det giver både øget fleksibilitet og økonomiske besparelser Samtidigt åbner Microsoft Azure muligheden for nemt at implementere mange nye teknologier.

Sikkerheden er stadig i top. I styrer og ejer stadig jeres data 100% og jeres data i skyen er beskyttet efter de højeste standarder. Alt dette gennem en række af sikkerhedsprodukter og tjenester.

Microsoft Intune forenkler styringen af apps  og enheder

Intune er en sikkerheds og styringsplatform til styring af computere og mobile enheder.

Løsningen giver integreret databeskyttelse samtidigt med at i kan definere data-politiker på tværs af windows og mobile platforme som f.eks. Android og IOS. Det betyder også at jeres ansatte kan bruge deres egne enheder i deres arbejde, med den beskyttelse og de begrænsninger i har bestemt, uden at det berører den ansattes private data og apps.

Mulighederne er utroligt mange. 

Dropbox og Dropbox Business

Dropbox er rettet mod enkeltpersoner og utroligt nemt at bruge. en anden fordel er, at rigtigt mange mennesker har programmet og det er nemt og overskueligt at dele de enkelte foldere med dem der er relevante. Programmet fås i tre versioner alt efter behovet for samlet plads og filstørrelser.

Dropbox Businesser rettet mod teams, og giver ud over ekstra plads, en række avancerede muligheder for f.eks. sikkerhed og kontrol. Også her er der tre valgmuligheder, fra standard til entreprise.